Driftsleder til NCC Råstoffer

Er du en dygtig ingeniør eller maskinmester med lyst til ledelse, og har du erfaring med produktionsplanlægning, økonomi og kvalitetsstyring? Vil du spille en vigtig rolle hos en af de vigtigste spillere i den danske råstofforsyning?

Som driftsleder hos NCC bliver du en del af en virksomhed, der vægter tillid og pionerånd højt. Du kan derfor se frem til stor frihed til at tilrettelægge dit arbejde og afprøve dine idéer.

Velkommen hos NCC Råstoffer

På NCC’s kontorer i Hvidovre bliver du en del af et lille og produktionsfokuseret team, der arbejder hårdt for at producere de rigtige materialer til tiden og i den rette kvalitet. Hos os er humøret i højsædet, og vi har en jovial og direkte omgangstone. Du vil få reference til områdechefen, og du bliver en del af ledergruppen.

Ledelse, udvikling og planlægning

Som driftsleder har du det daglige ansvar for produktionsplanlægningen og driftsoptimeringen. Du får den daglige ledelse af et team på to medarbejdere og en værkfører. Du vil få et tæt samarbejde med værkføreren omkring produktion, vedligehold og sikkerhed samt implementering af ny teknologi. Samtidig vil du arbejde tæt sammen med laboratoriechefen, disponenten og områdechefen, når du:

 • udarbejder produktionsplanlægning og bestiller råvarer hos disponenten samt varetager kontakten med kunder og leverandører

 • udarbejder vedligeholdelsesplanlægning i samarbejde med værkfører og sikrer driftsoptimering på produktionsanlæg

 • sikrer overholdelse af gældende regler og tilladelser på driftssteder i samarbejde med teknisk afdeling

 • deltager i udarbejdelsen af budgetter og økonomiopfølgning

 • lægger arbejdsplaner for de timelønnede.

Du får frihed til at planlægge din egen arbejdsdag og rig mulighed for at prøve dine idéer af. Samtidig har vi en meget åben ledelsesstruktur, og vi lægger stor vægt på personlig og professionel udvikling. For dig betyder det, at du har mulighed for løbende at sparre med områdechefen og mulighed for at tage en lederuddannelse på NCC’s lederakademi.

Er du den rette?

 • Du er uddannet ingeniør eller maskinmester.

 • Du har 5+ års erfaring med produktionsplanlægning, økonomi og kvalitetsstyring.

 • Du er vant til at bruge IT-systemer i det daglige arbejde.

 • Du har kørekort.

 • Du kan begå dig på mundtligt og skriftligt engelsk.

Som person er du fleksibel, modtagelig for nye idéer og god til at træffe beslutninger. Samtidig er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret i en hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du er en dygtig leder, der motiveres af at navigere i feltet mellem de timelønnede, ledelsen, kunder og leverandører.

Interesseret?

Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor hurtigst muligt og senest 17. august 2017. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdechef Søren Evald Jensen på tlf. 20 61 05 00 efter d. 4. august 2017. NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på: www.ncc.dk

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
 • Kontakt os for et tilbud

  Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

  • Læs mere om vores privacy policy