Formand til funderingsopgaver i Jylland

Har du funderingserfaring, og er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Og vil du være en del af en virksomhed, der lytter til dine ønsker og arbejder for at bringe dine kompetencer i spil? Hos Hercules Fundering får du faglige udfordringer, en flad kultur og fokus på det gode arbejdsmiljø.

I Hercules Fundering laver vi alle former for funderings- og vandbygningsarbejde såsom spuns, rammede beton- og stålpæle, københavnervægge, jordankre, slidse- og sekantvægge samt grundvandssænkning. Det gør vi med stort engagement og fleksibilitet, og vi sætter en ære i høj faglighed og i at være en troværdig partner for vores kunder. Læs mere om os på www.hercules.dk.

Du leder en bred vifte af funderingsopgaver over hele Jylland
Som formand leder du et hold på 4-5 timelønnede. Sammen varetager I alt fra små pæleprojekter til store byggegrupper. Du sikrer, at projektet kører planmæssigt. Det gør du ved at:

 • booke transport og eventuelle overnatninger til dit hold
 • varetage kontakten med entreprenøren, bygherren og ingeniøren
 • sikre, at de rette materialer er til rådighed
 • lave kvalitetssikring på opgaven.

Bliv en del af et solidt hold
Hos Hercules træder du ind i en afdeling på 25 funktionærer samt ca. 30 timelønnede. Du bliver dermed en del af en god og social gruppe kolleger, der går meget op i høj kvalitet, god kundeservice og respekt – for kunderne og for hinanden.

Vi har hovedkontor i Århus, men du behøver ikke være bosat i nærheden. Du driver nemlig opgaver over hele Jylland i fællesskab med vores formand i Aalborg.

Arbejdsglæde og professionel udvikling
Hos os er arbejdsglæden afgørende. Derfor får du rig mulighed for at forme dit job efter dine interesser og kompetencer. Vi lægger en plan for din udvikling, og vi investerer gerne i dig og udviklingen af dine kompetencer.

Du har funderingserfaring og lyst til at lede et hold

 • Du har mindst 3-4 års erfaring med fundering.
 • Du har lyst til at blive leder for dit hold og skabe arbejdsglæde og motivation.
 • Du har flair for planlægning og tidsstyring.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdedirektør Jesper Schack Fønss Bach på +45 86 75 43 22 eller jesbac@ncc.dk. Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket forneden. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Ansøg her

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
 • Kontakt os for et tilbud

  Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

  • Læs mere om vores privacy policy