Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Aarhus

På kontoret i Århus har vi brug for en erfaren ankermand som tovholder for konstruktionsprojektering. Kan du lave statiske beregninger og sikre at produktionsgrundlaget på byggeprojekter er i orden? Så er der her en stilling, der byder på ansvaret for eget område, og hvor du er med fra idéstadie til færdigt byggeri. 

Bliv en del af NCC Engineering

I NCC Engineering beskæftiger vi os med projektering inden for nybyggeri og renovering af såvel boliger og institutioner som erhvervs- og produktionsvirksomheder. Vi har travlt og søger derfor en projekterende ingeniør, der kan indgå i vores afdeling bestående af 15 kolleger, som står klar til at byde dig velkommen til en spændende hverdag med masser af faglige udfordringer og eget ansvarsområde.

Et solidt projekteringsgrundlag

Som vores nye projekterende ingeniør udarbejder du projekteringsgrundlaget til både store og små byggeopgaver i overensstemmelse med NCCs krav og forventninger. Du laver statiske beregninger, designer konstruktioner og har til ansvar at koordinere og afgrænse arbejdet mellem arkitekt- og ingeniørfagene. Med andre ord er du en del af projektet gennem alle faser – fra du er med til at udarbejde et kalkulationsgrundlag, beregner og projekterer konstruktionen til projektet er opført og sagen er afsluttet.

Du får en bred berøringsflade og samarbejder med arkitekter og de øvrige i projekteringsteamet, produktion og indkøb om at løse opgaven og sikre et solidt grundlag for projektet til kundens tilfredsstillelse. Du sparrer selvfølgelig med dine kolleger i afdelingen, og dermed er der rig mulighed for at udvikle din faglighed og sikre gode resultater med et bygbart og økonomisk optimeret projekt. I NCC går vi forrest med nye samarbejdsformer på projekterne og bruger nyeste teknologier og VDC til at kommunikere på projekterne. Vi har et stærkt fokus på at projektere bæredygtige løsninger og sikre et godt arbejdsmiljø under udførelsen.

 Erfaren ingeniør

 • Du er uddannet ingeniør inden for bygningsområdet med speciale i bærende konstruktioner.
 • Du har mindst 8 – 10 års erfaring fra en lignende stilling og er velfunderet i udarbejdelse af statiske beregninger.
 • Du er vant til at arbejde med programmer til statiske beregninger. Erfaring med FEM-Design og NEM statik er en fordel, men ikke et krav.
 • Du har erfaring med 3D modelleringsprogrammer som fx Revit og/eller Tekla.
 • Du har kompetencerne til at indgå en klar og juridisk korrekt rådgivningsaftale, samt at arbejde ud fra et givet sags budget.
 • Du kan påvirke projektløsninger til at være bygbare, ukomplicerede og gennemprøvede

 Som person er du tydelig i din kommunikation med kunderne, du har svaret på deres spørgsmål, og du forstår at afdække kundens behov samt gennemgå og præsentere projektet, så kunden som “lægmand” forstår projektet og accepterer det ud fra de givne præmisser.

 Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ole Stilling på +45 27 88 23 40 eller e-mail oms@ncc.dk. Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.

 

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
 • Kontakt os for et tilbud

  Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

  • Læs mere om vores privacy policy