VVS-ingeniør med 5 års erfaring til Teknik Rådgivning

Er du udannet VVS-ingeniør, VVS-tekniker eller tilsvarende, og har du erfaring med projektering af VVS og ventilationsanlæg? Kunne du tænke dig en udfordrende stilling som projektingeniør i en dynamisk afdeling, hvor du varetager alle aspekter af VVS-projekteringen fra projektudvikling, tilbud, projektering, opfølgning og aflevering?

Så bliv Projektingeniør i NCC Engineering. Du får ansvaret for alle dele af projekteringsprocessen på VVS-projekter fra start til slut, lige fra det faglige til projektledelse og økonomi.

 

Bliv en del af NCC’s Teknik Rådgivning

Du får din daglige gang i NCC Engineering i Søborg, nærmere bestemt projekteringsafdelingen i Teknik Rådgivning. Du bliver en del af et team af 25 VVS- og el-ingeniører og tekniske designere. Vi sætter alle pris på at være en del af en social afdeling med en god og uformel stemning og et godt samarbejde.

Du kan se frem til en udfordrende stilling med en stor berøringsflade til kolleger internt i koncernen såvel som til eksterne kunder og samarbejdspartnere. Endelig tilbyder vi en attraktiv løn, pensionsordning og en række personalegoder.

Tag hånd om hele projektprocessen

Som VVS-ingeniør varetager du alle former for VVS-projektering, og du er ansvarlig for udarbejdelse af tilbudsprojekter og projekteringsopgaver fra start til slut. Du laver beregninger som BE15, BSim, IDA-ICE, i forbindelse med projektering af VVS, ventilation, kloak, sprinkler, køling og CTS, på vores kontor- og boligbyggerier.

Da du er den ansvarlige på alle dele af projekteringen, styrer du både projektledelsen, økonomien og det faglige, helt fra den indledende projektudvikling til opfølgning, tilsyn og aflevering.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Er du den rette?

Du har arbejdet med projektering af VVS og ventilationsanlæg gennem nogle år og kan håndtere hele projekteringsprocessen. Som person er du ansvarsbevidst, struktureret, stabil og omhyggelig. Du er glad for at dele din viden og dine erfaringer med kolleger, og du har lyst til at bidrage til det sociale i afdelingen. Fagligt er du godt rustet til stillingen, fordi du har:

  • en baggrund fra rådgiverbranchen med omkring 5 års projekterings erfaring

  • erfaring med VVS-projektering med bredt tværfagligt kendskab til installationer, BSIM, BE15, HEAT2/3, IDA-ICE og andre relevante beregningsprogrammer

  • erfaring med projektering af OTV-anlæg og funktionsbaserede brandkrav

  • gode formidlingsevner på dansk i skrift og tale, da det er vores arbejdssprog

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Søgård på telefon 24 88 74 69 eller e-mail sso@ncc.dk.Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy