Arbejdsleder til NCC/Hercules – Sjælland (grundvandssænkning)

NCC/Hercules er én af Nordens førende funderingsvirksomheder. Vi hjælper vores kunder med at lægge grunden til fremtidens bygninger og udfører arbejde inden for fundering og grundvandssænkning.

Hvis du kan lide blandingen mellem at gå forrest og deltage i det praktiske arbejde i marken i samarbejde med dine kolleger, så kom og vær med.

Vi leder efter dygtige arbejdsledere til Sjælland, som har lyst til at præge den positive udvikling og vækst. Du vil indgå i vores lille team i grundvandsafdelingen, som består af både funktionærer og timelønnede. Med tiden vil du også skulle agere som daglig leder.
 
Faglig udvikling inden for nye teknologier
Hos NCC/Hercules er vi i stand til at håndtere alt fra helt små funderingsopgaver til funderingsprojekter af en størrelse, hvor det ikke er alle, der kan følge med. Det er til din fordel, for det giver dig muligheden for at udvikle dig – dels som leder og dels fagligt ved at drive komplekse projekter, som udfordrer de eksisterende standarder i branchen.

Spil en vigtig rolle i spændende projekter på tværs af Danmark
Du fungerer som arbejdsleder for grundvandssænkning i NCC/Hercules, der er en del af NCC’s samlede anlægsforretning i Infrastructure DK. Infrastructure DK består af enhederne ”Beton & Anlæg”, ”Forsyning & Anlæg” og ”Hercules”. Vi er i alt +600 medarbejdere, og i NCC/Hercules er vi ca. 45 funktionærer og ca. 50 timelønnede kolleger. Vi beskæftiger os med alle former for funderingsprojekter i Danmark.

Du holder produktionen kørende
Som arbejdsleder foregår din arbejdsdag ude på projekterne. Her deltager du direkte i opgaven samtidig med, at du overser arbejdet og sikrer, at kvaliteten, arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top. Dine ansvarsområder inkluderer at:

 • træde til som fagekspert og være en rollemodel for dine kolleger.
 • bestille og modtage materialer, så vi hele tiden har de nødvendige ressourcer til projektet.
 • løse uventede problemstillinger og tage hånd om de praktiske udfordringer, der kan opstå.
 • bidrage til lean og optimeringsprocesser på vores projekter og i afdelingen.

Du har gerne erfaring fra en lignende stilling
Du ved, hvordan man optræder som leder, og du kører ikke efter ”den gamle skole”, men har en åben og forstående ledelsesstil. Det er gennem teamwork, vi er stærke, og det er din vigtigste opgave at sikre et godt samarbejde og et velfungerende arbejdsmiljø.

 • Du har gerne erfaring med funderings- og anlægsarbejde. 
 • Du kan have mange bolde i luften og arbejde i en omskiftelig hverdag.
 • Du kan lede og planlægge.
 • Du er i stand til effektivt at kommunikere og instruere dit team.
 • Du har et mindset, der siger ”sikkerhed før alt andet”.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektleder René Rentius på mail rene.rentius@ncc.dk eller telefon 61965911.

Er du interesseret, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV via linket nedenfor.

BEMÆRK: På grund af lovgivning om personfølsomme oplysninger har vi kun mulighed for at behandle ansøgninger sendt til os via det angivne link, så send ikke din ansøgning på anden måde.

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingerne og ansætter derfor også løbende.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske – hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.

Ansøg nu
Kontakt os for et tilbud
 • Kontakt os for et tilbud

  Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

  • Læs mere om vores privacy policy