Hercules Fundering ruster sig til fremtidens marked

Massiv urbanisering og hård konkurrence om jobbene møder i stor stil bygge- og anlægsbranchen i disse år. Derfor er vækst, specialisering og omstillingsparathed øverst på dagsordenen hos Hercules Fundering, som er NCC’s afdeling for piloterings-, spunsnings- og vandbygningsopgaver.

I hvilken retning udvikler markedet sig, og hvor er der mulighed for at skabe vækst? Det er spørgsmål, som optager de fleste erhvervsdrivende – og det samme gælder naturligvis virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen. Hos Hercules Fundering mærker man tydeligt, hvor markedet er på vej hen.

”Der er ingen tvivl om, at en af de mest markante tendenser, vi ser på det danske marked, er en intensivering af urbaniseringen. Vi oplever en stigende efterspørgsel på funderings- og piloteringsopgaver i den tætte by, og det kræver, at vi hele tiden tilpasser vores forretning mod nye udfordringer”, siger sektionschef Jesper Schack Fønss Bach.

Jesper Schack Fønss Bach står i spidsen for den danske afdeling i Hercules Fundering, som blandt har stået for funderingsopgaverne i forbindelse med opførelsen af et biomedicinsk laboratorium til Aarhus Universitet og senest Budolfi Plads i Aalborg midtby samt Kvæsthusmolen med det underjordiske p-anlæg og en nyrenoveret Sankt Annæ Plads i det centrale København

Hos Hercules Fundering peger den nye vækststrategi mod mere specialisering for at indrette forretningen efter fremtidens marked.

”Hvis vi skal forblive konkurrencedygtige, handler det for os om at tilpasse vores ydelser og finde en niche, der matcher den efterspørgsel, der kommer som følge af urbaniseringen. Det gør vi blandt andet ved at være til stede tæt på de større byer, som blandt andet Aarhus og København, og ved hele tiden at specialisere os i at kunne løse komplekse opgaver tæt på eksisterende bebyggelse”, siger Jesper Schack Fønss Bach.

Nordens største maskinpark

Hercules Fundering har mere end 70 års erfaring og bygger på et tæt samarbejde med de skandinaviske søsterselskaber Hercules Grundlägning i Sverige og Hercules Fundamentering i Norge. Tilsammen har de nordens største maskinpark, som sikrer forretningen et solidt fundament i fremtidens konkurrence.

”At vi er en del af en større organisation medfører, at vi gennem vores ekspertise, viden og erfaring kan påtage os projekter i alle størrelser. Som en del af vores vækststrategi udvider vi løbende vores maskinpark. Dermed er vi rustet til at kunne løse enhver form for funderingsopgaver samt krævende byggegruber og konstruktioner”, slutter Jesper Schack Fønss Bach.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Jesper Schack Fønss Bach, Funktionschef i Hercules Fundering, telefon +45 86 75 43 22
Pernille Kjøller, Kommunikationspartner, NCC Danmark, telefon +45 41 37 85 62

Om Hercules Fundering: Hercules Fundering er NCC’s afdeling for piloterings-, spunsnings- og vandbygningsopgaver. Vi arbejder i hele landet og har kontorer i Søborg og i Aarhus. Vi henvender os til både offentlige og private bygherrer.

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy