Klimasikring af Gentofterenden

Gentofte Kommune og Novafos’ projekt med udvidelsen af Gentofterenden forener det praktiske med det behagelige, så områdets beboere både får klimasikring og et større og smukkere naturområde med bredere stier.

Det store graveprojekt er nu over halvvejs, så der er under et år til, at beboerne langs Gentofterenden får deres grønne område igen i en ny og bedre udgave. Beboerne kan bl.a. se frem til tørre haver og kældre, selv når det regner voldsomt, for udvidelsen kan holde til en såkaldt tiårs hændelse, altså regn i et omfang, som man forventer vil ske hvert 10. år.

Flere af NCC’s divisioner i Danmark bidrager undervejs til det komplekse projekt. Mens NCC Infrastructure er hovedentreprenør og står for anlægsarbejdet, har Hercules Fundering løst flere opgaver undervejs, bl.a. forskellige funderings discipliner:

  • Boring af mini sekantpælevæg med 208 stk. ø150 primærpæle og 208 stk. ø250 sekundærpæle armeret med ø193,7 stålrør
  • 7 stk. byggegruber med 450LBM trapez spuns i længderne 8,5m – 13,8m hhv. AZ18-700 og AZ36-700 spunsprofiler
  • 77 stk. jernbetonpæle
  • Større grundvandsopgave, som indeholder sugespidser, reinfiltration, filterboringer, aflastningsboringer, pejleboringer mv.

NCC har arbejdet på projektet et års tid og forventer at kunne aflevere planmæssigt om et år.

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy