Navnehistorie: Ny leder af Hercules Fundering

Den 1. november 2022, tiltræder Frank Roland Nielsen stillingen som ny områdedirektør i Hercules Fundering, NCC Infrastructure.

Hercules Fundering er en del af NCC’s anlægsenhed og en af landets største funderingsvirksomheder. Afdelingen beskæftiger omkring 100 medarbejdere i Danmark og arbejder med alle typer funderingsopgaver – fra komplekse byggegruber til store havneprojekter.

Nu ansætter NCC Frank Roland Nielsen til at stå i spidsen for Hercules Fundering. Frank bliver dermed ansvarlig for den samlede drift og udvikling af virksomhedens danske funderingsaktiviteter og kommer til at spille en nøglerolle i at sikre stabilitet, lønsom vækst og øget samarbejde på tværs af forretningsenheder.

”Hercules Fundering har gennem de seneste år udviklet sig til at være en af de førende funderings- og vandbygningsvirksomheder i Danmark, og den position skal vi fastholde. Jeg er overbevist om, at Frank er den helt rette til at fortsatte rejsen mod flere spændende, komplekse funderingsprojekter”, siger Flemming Carlsen, direktør i NCC Infrastructure, Danmark.

Frank har mange års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, særligt inden for fundering og vandbygning. Gennem sin karriere har han opnået solide lederegenskaber og en god forretningssans, blandt andet fra sine mange år i Per Aarsleff Fundering og senest som afdelingschef for fundering- og vandbygning hos Munck Havne og Anlæg.

Frank Roland Nielsen, Hercules Fundering

Gå tilbage
Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy