Lær Hercules koncernen at kende!

Herculeskoncernen består af fem virksomheder, som sammen bidrager til en enestående kompetence inden for fundering og armering til alle typer projekter, fra ejendomme og anlægsarbejder til infrastrukturprojekter. Her kan du læse mere om hvert enkelt foretagende, og på hvilken måde de kan hjælpe dig.

Hercules Fundering i Danmark

Danske Hercules Fundering har over 70 års erfaring med fundering, og anvender de samme metoder som Hercules Grundläggning i Sverige. Kunderne findes både i den offentlige og den private sektor. Hercules Fundering fokuserer på høj kvalitet, åbenhed og tætte relationer til alle de engagerede i projektet. Virksomheden udfører projekter i hele landet og har kontor i Søborg og i Århus. Hercules Fundering er de eneste i koncernen, som udfører grundvandssænkning.

Hercules Grundläggning i Sverige

Hercules Grundläggning tilbyder effektiv fundering til alle former for projekter. Ejendomme, anlægsarbejder og infrastruktur. Du finder den svenske entreprisevirksomhed i regionerne Nord, Syd og Stockholm. Regionerne tilbyder mange forskellige funderingsmetoder som rammede og borede pæle af beton, stål eller træ samt spuns- og andre støttekonstruktioner. Hercules Grundläggning tilbyder også unik geoteknisk kompetence under samme tag via enheden Innovation & Design. Virksomheden er gennemsyret af værdierne ærlighed, respekt, tillid og ambition samt systematisk sikkerhedsopfattelse.

Hercules Trevi Foundations – HTF

Urbaniseringen medfører et øget behov for specialmetoder til at muliggøre fundering i tætbebyggede bykerner. Sammen med Trevi S.p.A., Italien, ejer Hercules det associerede selskab Hercules-Trevi Foundations AB, som hovedsageligt udfører entreprise inden for specialområderne jet-injicering, kraftige borede pæle og slidsevægge – et marked, som de seneste år er vokset i Skandinavien. Fordelen ved metoderne er, at de har kapacitet til store belastninger samtidig med at de er skånsomme over for omgivelserne.

Hercules Trevi Foundation har også tilgang til værdifuld viden og udstyr, som den italienske og globale virksomhed Trevi tilbyder. Trevi har ikke kun udviklet specialmetoderne. Virksomheden er desuden en af verdens største producenter af maskinerne, der anvendes til fundering, og det drager Hercules kunder nytte af.

Hercules Fundamentering i Norge

Datterselskabet Hercules Fundamentering har eksisteret siden 2012 og har kontor i Oslo. Virksomheden udfører omfattende opgaver, og som kunde kan du få hjælp til det meste inden for fundering. Lige som i Sverige består kernevirksomheden af funderingsmetoder som rammede og borede pæle af beton, stål eller træ samt spuns- og andre støttekonstruktioner.

Hercules Armering

Forarbejdning af armeringer på en fabrik med moderne udstyr er en fremragende måde til at øge effektiviteten i dit projekt. Hercules Armering supplerer den øvrige virksomhed ved at tilbyde hurtige og omkostningseffektive leveringer af færdigklippede og bøjede armeringer i hele Sverige. Hvis du ønsker det, kan du også få hjælp til montering og ilægning.

Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy