Produktudvikling finder sted i vores styrings- og støtteprocesser

Meget af arbejdet bag vore færdige produkter og tjenester foregår i vores styrings- og støtteprocesser.

Styringsprocesser

Det er lettere at fokusere på, hvad der skal gøres end på detaljerne for, hvordan det skal gøres og om vores medarbejdere har den rette uddannelse og kompetence. Arbejdet med kontinuerlige forbedringer er en naturlig del af vores daglige arbejde, lige som at formulere målsætninger og følge dem. Ydermere er kommunikation og håndtering af dokumentation en forudsætning for effektiv projektstyring.

Støtteprocesser

Forretnings- og teknologiudvikling

Vi holder øjne og ører åbne for at identificere nye teknikker eller nye områder, hvor vi kan tilføre eksisterende teknikker. Målet er hele tiden at tilgodese vores kunders behov.

Design

Som støtte både i salgs- og produktionsfasen giver vi egne forslag for alle projekter, hvor det er muligt.

Maskinforsyning

Omfatter både indkøb og salg samt udlejning til produktionsenhederne. Det indbefatter også daglig vedligeholdelse og langsigtet udvikling af maskinparken.

Materialeforsyning

Indkøb, fremstilling, håndtering og oplagring af pæle, spuns og lagermateriel, som er nødvendigt til produktionsfasen. Betonpælene, der fremstilles på vores fabriker i Ucklum og Västerås, er certificerede af Nordcert AB iht. BBC’s certificeringskrav.

Hovedprocesser

Vores fire hovedprocesser fungerer som en grundstruktur i den daglige virksomhed hos Hercules. Processerne salg og produktion er mest synlige udadtil, men kontroller og dokumentation samt opfølgning spiller mindst en lige så vigtig rolle. Læs mere ›

Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy