Dette er Hercules Fundering

Hercules er en af Nordens førende funderingsvirksomheder. Vi hjælper vores kunder med at lægge grunden til fremtidens bygninger og anlæg.

I Hercules Fundering arbejder vi med fundering til alle typer projekter – fra byggeri og anlægsarbejde til omfattende havneprojekter. Vi hjælper med planlægning og udførsel og kan bidrage med projektering af byggegruber og grundvandssænkning. Gennem dialog og professionel rådgivning sikrer vi den bedste løsning til dit projekt. Vi arbejder i hele landet for både offentlige og private bygherrer.

Vi tilbyder alt inden for tankningsarbejdet og alt, hvad der helt naturligt følger med det arbejde – som eksempelvis indledende projektering, design og dimensionering samt efterfølgende kvalitetskontrol. Vi har stor ervaning som totalentreprenør på alt fra mindre, private opgaver til storskala-projekter, og vores team sikrer, at alt kører efter planen, så projektet er færdigt til aftalt tid.

Hercules Fundering er en del af NCC koncernen, som er en af Nordens førende entreprenørvirksomheder.

Læs mere om NCC på ncc.dk

Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy