Projekt Signatur hotel i Aarhus – Scandic Hotel

Signatur hotel i Aarhus – Scandic Hotel

Aarhus Ø får nu et nyt wellness-hotel i første række til vandet ved byens nye succesfulde bylivsområde Bassin 7. Hotellet får 342 værelser og cirka 16.000 m2 kontor, og bliver på i alt 37.000 kvadratmeter plus 8.600 kvadratmeter parkeringskælder i 2 etager. Operatør på hotellet bliver Scandic, som for første gang i Danmark skal operere hotellet som et ”Signaturhotel”, der karakteriseres af et unikt design og identitet, en forbedret hoteloplevelse, samt et individuelt hotelnavn. Signaturhotellet er ligeledes skabt til at være et naturligt mødested for gæster såvel som lokalmiljøet.

En særlig udfordring i udviklingen af projektet har været, at bygherre og hoteloperatør har ønsket at give gæsterne en ekstraordinær oplevelse og har placeret wellnessområdet på 15., 16. og 17. etage med udsigt over både byen og Aarhusbugten.

Ordren er på ca. 1,3 mia. DKK og bogføres under NCC Building Nordics i første kvartal 2023. Arbejdet begynder i april 2023 og forventes afsluttet i september 2026.

Kontakt os for et tilbud
  • Kontakt os for et tilbud

    Få hjælp til alle former for fundering til virksomheder og byggeentreprenører. Se et udsnit af vores tidligere projekter her ›

    • Læs mere om vores privacy policy